Vitamin Well delas ut på Pålsjöterrängen

Vi är väldigt glada att kunna presentera Vitamin Well som ny samarbetspartner till Pålsjöterrängen. Deras vitamindrycker ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler, men drick dem gärna även för den goda smakens skull. Efter målgång kommer alla deltagare få chansen att släcka törsten med en Vitamin Well!

”Vitamin Wells vitamindrycker är goda törstsläckare som är berikade med olika vitaminer, mineraler och frukt- och växtextrakt. De är utan kolsyra och endast sötade med 4,2 g fruktsocker per 100 ml – jämför gärna med andra drycker. Idag finns dem i 6 olika varianter; Vitamin Well Defence, Vitamin Well Care, Vitamin Well Everyday, Vitamin Well Focus, Vitamin Well Reload och Vitamin Well Antioxidant, alla med en unik funktion och smak. Som alla Vitamin Wells produkter är de utvecklade och producerade i Sverige.

Vitamin Wells vitamindrycker ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler, men välj dem gärna också för den goda smakens skull. Vi rekommenderar en varierad kost med frukt och grönsaker som är grunden till en hälsosam livsstil.” Från http://www.vitaminwell.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.