Samarbetspartners

Vi arbetar för fullt med arbetet att knyta till oss nya partners inför 2018 års upplaga av Pålsjöterrängen. Är ni intresserade tveka inte att höra av er till oss genom att klicka här.

Partners

Ullmax

Sedan 2001 har Ullmax varit en del av Nordens föreningsliv. Ullmax är idag den självklara samarbetspartnern för föreningar, lag och grupper som vill få en extra intäkt till sin verksamhet. De levererar underställ, strumpor, mössor och funktionskläder av hög kvalitet för aktiva människor som på ett lätt och smidigt sätt säljs via föreningslivet samt i vår egna webbshop. Ullmax samarbetar idag med över 1500 föreningar i Norden, som vittnar om deras unika och smarta koncept där logistik och enkelhet är i fokus.

Trimtex

Genom att skapa ledande tekniska kläder, unik design, enastående kvalitet och en oslagbar service så skall Trimtex vara utmanaren på marknaden som aldrig vilar, alltid anpassar sig och alltid ger det lilla extra på alla nivåer. När du ska prestera, ska de leverera. Det kallas respekt. Inga begränsningar, inga kompromisser.

Bildresultat för salming

Salming

Salming levererar bland annat sportutrustning skapat med tanken om skadefri och optimerad träning. För dig som vill ha den bästa löparskon just för dig kan du besöka något av deras Salming RunLAB. Deras produkter utvecklas i Sverige och har sitt hjärta i Lappland. Klicka på deras logga ovan för att utforska deras enastående produkter i sitt breda sortiment.

 

Bröderna Rudqvist AB

Bröderna Rudqvist är en av Sveriges största gurkodlare och har sitt näste i Påarp strax utanför Helsingborg. De tillhör Odlarna.se som är ett samarbete mellan svenska grönsaksodlare under ett gemensamt namn och med gemensamma kvalitetskrav. Det som förenar dem är deras kärlek till grönsaker odlade och skördade med omsorg och passion. Läs mer om Odlarna.se genom att trycka på loggan.

 

———————————————————————————————————————————————————————————

Vänner


Helsingborgs SOK

Helsingborgs skid- och orienteringsklubb står bakom Pålsjöterrängen och bedriver främst orienteringsverksamhet  och löpträningar i och runt Helsingborg för alla åldrar och nivåer. Läs mer på deras hemsida genom att trycka på loggan.

3 Skåningar & 1 Dansk

Helsingborgs SOKs orienteringsarrangemang tillsammans med Helsingørs SOK som går av stapeln i mitten av juni. Etapplopp som går i närheten av Helsingborgs och Helsingørs centrum med tävlingscentrum precis vid havet. Perfekt för er som vill prova på orientering antingen för första gången eller för femhundrade. Läs mer på hemsidan genom att trycka på loggan.

10847802_791132880959471_6147630251612638182_n

Helsingborgs Marathon

Första upplagan av Helsingborg Marathon har varit i planering sedan våren 2012 då initiativtagarna Andreas Gartmyr & Simon Wikstrand först började leka med tanken om ett nytt långdistanslopp. Snabbt insåg de båda att Helsingborg erbjuder en stor variation i både underlag och miljö, samtidigt som kuststräckan och dess naturliga landborg är unik i maratonsammanhang. Så en söndageftermiddag i centrala Helsingborg började arbetet med att bygga Sveriges nya maraton. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på loggan.