Samarbetspartners

Vi arbetar för fullt med arbetet att knyta till oss nya partners inför 2017 års upplaga av Pålsjöterrängen. Är ni intresserade tveka inte att höra av er till oss genom att klicka här.

 

Partners

craft-logo

Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har de levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Läs mer om Craft genom att klicka på deras logga.

cyan

Gococo

Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. Läs mer om Gococo genom att klicka på deras logga.

icebreaker_logo

Icebreaker

Icebreaker från Nya Zeeland gör kläder i den allra finaste merinoull. Luktar inte, kliar inte och transporterar svett otroligt effektivt. Världsklass helt enkelt! Läs mer genom att klicka på loggan.

jabra_logo

Jabra

Danska Jabra tillverkar hörlurar och headset i världsklass både för kontor och för löpning. Läs mer om Jabra genom att klicka på loggan.

 

Umara-Logo-Color

Umara

Umaras uppdrag är att ta fram nya, innovation produkter inom kosttillskott. De vill erbjuda sina kunder de bästa tränings- och tävlingsupplevelserna. Umaras produkter  har en vetenskaplig grund, de mest nödvändiga och noga utvalda råvarorna samt estetiskt tilltalande design. Deras mål är att ta våra konsumenters idrottsupplevelse och prestation till en helt ny nivå. Läs mer genom att klicka på deras logga.

Bröderna Rudqvist AB

Bröderna Rudqvist är en av Sveriges största gurkodlare och har sitt näste i Påarp strax utanför Helsingborg. De tillhör Odlarna.se som är ett samarbete mellan svenska grönsaksodlare under ett gemensamt namn och med gemensamma kvalitetskrav. Det som förenar dem är deras kärlek till grönsaker odlade och skördade med omsorg och passion. Läs mer om Odlarna.se genom att trycka på loggan.

 

———————————————————————————————————————————————————————————

Vänner


Helsingborgs SOK

Helsingborgs skid- och orienteringsklubb står bakom Pålsjöterrängen och bedriver främst orienteringsverksamhet  och löpträningar i och runt Helsingborg för alla åldrar och nivåer. Läs mer på deras hemsida genom att trycka på loggan.

3 Skåningar & 1 Dansk

Helsingborgs SOKs orienteringsarrangemang tillsammans med Helsingørs SOK som går av stapeln i mitten av juni. Etapplopp som går i närheten av Helsingborgs och Helsingørs centrum med tävlingscentrum precis vid havet. Perfekt för er som vill prova på orientering antingen för första gången eller för femhundrade. Läs mer på hemsidan genom att trycka på loggan.

10847802_791132880959471_6147630251612638182_n

Helsingborgs Marathon

Första upplagan av Helsingborg Marathon har varit i planering sedan våren 2012 då initiativtagarna Andreas Gartmyr & Simon Wikstrand först började leka med tanken om ett nytt långdistanslopp. Snabbt insåg de båda att Helsingborg erbjuder en stor variation i både underlag och miljö, samtidigt som kuststräckan och dess naturliga landborg är unik i maratonsammanhang. Så en söndageftermiddag i centrala Helsingborg började arbetet med att bygga Sveriges nya maraton. Läs mer och anmäl dig genom att klicka på loggan.